İdari ve Mali Hizmetler Müdürü
25 Ağustos 2023

EditorHandler.png

Akif SÖZEN

08 Ekim 1978 yılında Samsun ilinin Havza ilçesinde doğmuştur. 1997 yılında Havza Sağlık Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra  Çorum Oğuzlar Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır. Önlisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde tamamlamıştır. Yüksek Lisansını Beykent Üniversitesinde Hastane ve Sağlık Kurumları yönetimi üzerine yapmıştır. 2004-2012 yılları arasında İzmir Bayındır Devlet Hastanesinde Satın alma sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2012-2014 yılları arasında İzmir Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali işler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış ,daha sonra 2014 yılında idari ve mali işler müdürü olarak göreve başlamış ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.