< T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 19/09/2019

Evren DOĞAN

06.01.1986 Kütahya doğumludur. 2011 yılında Muğla Üniversitesi Meslek Yüksek okulu İnşaat Teknikerliği Bölümünden, 2015 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur.

2011-2014 yılları arasında inşaat teknikeri olarak özel şirketlerde çalışmıştır.

2014 yılında V.H.K.İ. olarak atandığı İzmir Ödemiş İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevini yürütmekte iken sözleşme imzalayarak Nisan 2019 tarihi itibariyle Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlamıştır.